Despre noi

Grupul  DA AMBIENT  a luat fiinta in 2001 avand o  experienta de peste 15  ani in domeniul constructiilor si o multitudine de proiecte duse la bun sfarsit, atat in domeniul comercial; industrial; office cat si rezidential, va putem oferi o gama variata de lucrari. raspunzand cu profesionalism la cerintele tot mai diversificate ale clientilor nostri .
Politica firmei noastre este bazata in principal pe profesionalizarea personalului si achizitionarea de utilaje specifice pentru cresterea randamentului.

Obiectivul de baza al companiei noastre este de a asigura servicii de inalta calitate in vederea asigurarii conformitatii cu cerintele clientului, cu cerintele legale si reglementarile aplicabile precum si de a creste satisfactia clientului oferind o gama variata de servicii in domeniul constructiilor, cum ar fi: amenajari spatii comerciale, amenajari/renovari birouri, renovari fatade, renovari imobile, compartimentari gips – carton, izolatii mansarde, montaj termosistem. Suntem oricum pregatiti sa venim in intampinarea nevoilor dumnevoastra.

  Lucram cu cei mai importanti furnizori de pereti modulari si partitii de sticla din Europa.
Prin partenerii nostri, putem proiecta, mobila si decora birourile Dumneavoastra. Asiguram si servicii de relocare si cleaning.
Acoperim toata gama de finisaje pentru tavane, pereti si pardoseli.
Rapiditatea lucrarilor, cat si respectarea normelor de siguranta (RF) si a detaliilor tehnice sunt esentiale in acest domeniu.

Avem o experienta relavanta dobandita prin ducerea la bun sfarsit a unei multitudini de proiecte atat industriale (hale productie si depozitare), cat si comerciale (amenajari magazine, showroom-uri ) precum si in zona office si rezidentiala (amenajari case si apartamente). 

 Domeniul amenajarilor interioare este cuprins complet de compania noastra de la gleturi, zugraveli interioare, zugraveli exterioare, placari gresie si faianta, scafe, pereti despartitori, mobilier la comanda

 

Ce va putem oferi?

DA – Ambient – partitionari interioare – sisteme gips carton

Va oferim o gama variata de servicii in domeniul constructiilor, cum ar fi: amenajari spatii comerciale, amenajari/renovari birouri, renovari fatade, renovari imobile, compartimentari rigips / carton, izolatii mansarde, montaj termosistem. Suntem  pregatiti sa venim in intampinarea nevoilor dumnevoastra.

DA - AMBIENT

Amenajari & renovari

Bucuresti, str. Secuilor nr. 4

office@da-ambient.ro

BIROU VANZARI

Ne puteti contacta oricand

0727 427 216/ 0720 783 235

stefan@da-ambient.ro

© 2018 DA - AMBIENT. Toate drepturile rezervate.

Designed by Top Level IT